Våra Tjänster

Vår målsättning är att eleven ska kunna höja sina studieresultat, få ökad studiemotivation och hitta sin inlärningsstil. Varje elev är unik, har olika målsättningar och varierade förutsättningar. Våra studiecoacher är specialiserade på att arbeta individanpassat. Vår erfarenhet kommer från den kunskap som finns inom koncernen där skola och förskola är representerade.

Studiecoacherna på Tellus Academy har möjlighet att hjälpa eleven med matematik, NO, SO, språk, studieteknik och ökad studiemotivation. Vi anpassar oss efter era behov. 

Våra lösningar

Lågstadiet

De första åren i skolan lägger grunden till fortsatta studieresultat. Studiecoachen lägger därför extra stor vikt vid att motivera eleven till ett lustfyllt lärande och att "knäcka koder" i basämnen.

Mellanstadiet

I mellanstadiet arbetar studiecoachen fortsatt med eleven med motivation och studieteknik, hela tiden med målet att utveckla ett lustfyllt lärande. Eleven kan vid varje session få hjälp med flera ämnen.

Högstadiet och Gymnasiet

Eleven och studiecoach tar gemensamt fram en arbetsplan utifrån elevens önskade resultat. På ett effektivt sätt arbetar elev och studiecoach med ett ämne per session. självklart kan samma studiecoach hjälpa till med flera ämnen.

Bli kontaktad för Läxhjälp

Vi kontaktar dig inom 24 timmar, eller ring oss direkt på

  Namn

  E-post

  Telefonnummer

  Så fungerar det

  DITT BEHOV

  Vår process är enkel, beprövad och noga kontrollerad. Vi börjar gärna med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov ditt barn har. Ring våra rådgivare på 010-178 7900 eller gör en intresseanmälan.

  PERSONLIG MATCHNING

  Tillsammans väljer vi den studiecoachen som passar ditt barn och dess önskade resultat.

  LÄXHJÄLPEN ÄR IGÅNG!

  Vi börjar alltid med en första träff där eleven får presentera sina mål för studiecoachen. Känns allt bra efter det träffas eleven och studiecoachen efter det schema ni önskar.

  Vi finns i hela Stockholm

  Här kommer ett urval av våra områden

  Södermalm

  Kungsholmen

  Vasastan

  Östermalm

  Liljeholmen

  Hammarby Sjöstad

  Norra Djurgårdsstan

  Nacka

  Saltsjöbaden

  Sollentuna

  Gärdet

  Danderyd

  Djursholm

  Täby

  Huddinge

  Lidingö

  Haninge

  Tyresö

  Enskede

  Farsta

  "En bra studiecoach gör så att läxorna blir roligare."

  Emma 8 år

  "Min studiecoach hjälper mig att plugga smartare inför proven och betygen blir bättre."

  Hampus 15 år