fbpx

Tips på bra barnvakt i Stockholm

Nanny by Tellus erbjuder barnvaktstjänster av högsta kvalitet i Stockholm. Att jobba som barnvaktsförmedlare kräver både kundservice i toppklass samtidigt som man självklart måste ha de bästa barnvakterna. Att alla familjer är unika är vi fullt medvetna om och därför skräddarsyr vi alltid lösningar för varje enskild familj. Här har vi valt att punkta upp några centrala områden som vi kräver från varje barnvakt för att man ska kunna jobba hos oss. Vårt mål är tydligt, vi ska erbjuda Stockholms bästa barnvakter.

1. Säkerhet

Att man som barnvakt är säkerhetsmedveten och naturligt kan göra riskbedömningar både i hemmet, på lekplatser och självklart i trafiken är helt avgörande om vi väljer att anställa en person.

2. Erfarenhet

Att man jobbat med barn tidigare på olika sätt är alltid mycket meriterande. Då vi är ett systerbolag till Tellusbarn som driver förskolor anställer vi mycket personal som jobbat på förskola eller skola tidigare. Andra meriterade erfarenheter är att man jobbat som exempelvis som au-pair, fotbollstränare eller scoutledare.

3. Kreativ

Att vara kreativ är både viktigt och roligt för att kunna få barnpassningen så bra som möjligt. Om barnen har tröttat på att leka kurragömma får man hitta på något annat. Kanske baka eller leka maskerad.

4. Pedagogisk

Vi tycker det är viktigt att man kombinerar glädje med kunskap. Att man uppmuntrar till frågor och nyfikenhet. Pedagogiska lekar där man kan inkludera enklare matte och logiskt tänkande är alltid nyttigt.

5. Ordningsam och punktlig

Att kunna hålla tiden och fullfölja det man bestämt är mycket viktigt, speciellt när man jobbar med barnfamiljer. Skulle man däremot fastna på tunnelbanan på väg till jobbet ska man alltid höra av sig till ansvarig i familjen varför man är sen och när man kommer.

6. Flexibel

När man jobbar med barnfamiljer är viktigt att man anpassa sig utifrån situationen. Oväntade saker kan dyka upp och då är det bra om man har ett relativt öppet schema för att kunna hoppa in när det behövs.

7.  Glädje

Vi anställer bara barnvakter som verkligen vill jobba med barn! Att älska sitt jobb som barnvakt kommer märkas hos både barnvakt och familj.

 

Kontakt oss gärna om ni vill pröva vår tjänst. Vi har såklart nöjdhetsgaranti!