Sporadisk hjälp

Vi stöttar många familjer som vill ha sporadisk hjälp men som kanske inte behöver hjälp varje vecka. Det brukar vara att man får hjälp av barnvakten några gånger i månaden på varierade tider och dagar. Precis som på schemalagd hjälp har man alltid samma barnvakt tilldelad sig.

OBS: Engångsuppdrag som bokas av har en avbokningsavgift på 1000 kronor.

Samma barnvakt varje gång Samma kontaktperson på kontoret Alltid nöjdhetsgaranti

Pris från 189 kr/timme efter RUT

Dagtid/helg Ibland kan man vilja ha en heldag för sig själv utan stress för att hinna med hämtning på förskola och då kan det passa utmärkt att ta hjälp av barnvakten. Vi rekommenderar att man är ute i så god som möjligt när man vet att behovet dyker upp.

Kvällstid/helg Ibland vill man som förälder slippa stressa hem från middagen eller konferensen och då kan det vara skönt att veta att barnvakten är hemma. Normalt sätt brukar passen vara på eftermiddag/kväll och passet startar med att barnvakten kommer hem till er och ni kan tillsammans gå igenom hur passet ska se ut.

Engångsuppdrag/VAB Ibland blir inte allt som man tänkt sig och då kan behovet av hjälp dyka upp plötsligt. Bor ni innanför tullarna kan vi ofta hjälpa till samma dag som behovet dyker upp. Däremot kan vi inte garantera att er normalt sätt tilldelade barnvakt kan jobba. Då väljer vi istället en kandidat som är van att jobba med olika barn och åldrar. Minimum tid är då 4 timmar. (Avbokningsavgift är 1.000 kronor)