fbpx

Höjt RUT-avdrag för barnpassning 2021

Höjt RUT-avdrag för barnpassning 2021 till 75,000 kr per person och år.  De nya reglerna gäller från och med 1:a januari 2021.

Detta är goda nyheter för småbarnsfamiljer med stort behov av barnpassningshjälp. Vi märker att familjer som nyttjar våra tjänster i stor omfattning ofta får brist på avdraget i mitten på året då de nyttjat upp RUT-potten. Detta har lett till både frustration och besvikelse både hos familj och barnvakt då samtliga parter önskar fortsätta tjänsten. 

Att använda sig av Nanny by Tellus istället för att anställa svart eller privat barnvakt skapar samhällsnytta för alla. För våra barnvakter är det viktigt att man får en vit lön, betala skatt och samtidigt vara försäkrad under arbetstiden. Att man sedan får en arbetsgivare som referens för framtida jobb inger både seriositet och trygghet för unga som sedan ska ta nästa steg i arbetslivet.  

För våra familjer är det en trygghet att ha en HLR-utbildad barnvakt som är försäkrad. Tack vare RUT-avdrag för barnpassning blir tjänsten ofta billigare än om man använt barnvakten svart.

Våra tjänster

Vi hjälper erbjuder pedagogisk barnpassning i hela Stockholm. Vanligaste tjänsterna är passning på dagtid, hämtning på förskola och passning på kvällar och helger. Utöver detta hjälper vi till passning på bröllop, företagsevent och liknande tillställningar. Vi tar fram en lösning utifrån era behov och förväntningar. Våra barnvakter är handplockade baserat på kompetens, tillgänglighet och sociala färdigheter. Vi värdesätter kvalitet och anställer enbart kandidater som kan utföra jobbet på ett inspirerande, engagerade och trygg sätt. Ring oss på 010-178 79 00 eller mejla till info@nannybytellus.se

Om oss

Man kan kalla oss för det lilla storbolaget inom barnpassning.

Att vi ägs av över 20 förskolor och skolor gör att vi har en lite annorlunda bakgrund jämfört med andra barnvaktsförmedlingar. På ett bra sätt tycker både vi och våra kunder. Vi tar såklart med oss lång erfarenhet av samarbete med familjer i olika livssituationer. Vi vet hur viktigt det är med noggrann rekrytering av kollegor som har förmågan att kombinera barnperspektivet med föräldraservice.

Vi är samtidigt ett litet bolag där vi värnar om personlig service och nära kontakt med barnvakt, familj och oss på kontoret. Vi ställer upp och hittar lösningar på det mesta. Vi på kontoret är alla småbarnsföräldrar så vi vet hur livet är med barn.

Bli kontaktad för Nannyhjälp

Vår barnvaktsspecialist kontaktar dig inom 24 timmar, eller ring oss direkt på